عضویت اعضای هیات علمی دانشگاه های مازندران در کارگروه های استانداری

با دستور دکتر مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران؛ اعضای هیات علمی دانشگاه های استان مازندران به عضویت کارگروه های استانداری در می آیند .
لازم به ذکر است، مقرر شد: با تشکیل کارگروهی در دانشگاه مازندران نسبت به عضویت اعضای هیات علمی دانشگاه های استان بررسیهای لازم صورت گیرد و تصمیمات مقتضی اتخاذ شود.
گفتنی است؛ نماینده عالی دولت در استان مازندران در نشست هفته گذشته با رییس و اعضای هیأت رییسه دانشگاه نوشیروانی با بیان این که در حمایت های مالی از دانشگاه ها و طرح های کاربردی هیچ محدودیتی وجو ندارد، ادامه داد: اگر راهکارهای ارائه شده گره ای از مشکلات استان را برطرف کند به صورت ویژه حمایت می کنیم.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: مدیریت پسماند، ناترازی انرژی، پسروی آب دریای خزر و توجه به هوش مصنوعی از جمله دغدغه هایی است که دانشگاه نوشیروانی و سایر دانشگاه های دولتی استان مازندران باید برنامه های علمی خود را ارائه دهد.