بهره برداری از 17 مدرسه خیر ساز در مازندران

سید امیر حسینی جو ، سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی ، اجتماعی استانداری مازندران ، در جلسه عدالت فضای آموزشی خیرین مدرسه ساز که در سالن جلسات استانداری مازندران با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی ، خیرین مدرسه ساز برگزار شد با عنوان اینکه حسب دستور استاندار در هفته دولت مقرر گردید ۱۷ مدرسه 1 ، 2 ، 3 و 6 کلاسه با مشارکت مردمی و بصورت خیرساز در مناطق مختلف استان بویژه نقاط محروم احداث و مورد بهره برداری قرار گیرد ، خاطرنشان کرد : از ظرفیت نهادهای مردمی و خیرین برای به نتیجه رسیدن ساخت و افتتاح این ۱۷ مدرسه باید به نحو مطلوب استفاده کنیم و همه امکانات دولتی می بایست در این راستا بسیج و به شکل مطلوب مورد استفاده قرار گیرد
به گزارش ایران ؛ حسینی جو ادامه داد : فرمانداران بروکراسی های اداری در این راستا را کنار بگذارند و تمامی مجوزهای لازم جهت اجرای این پروژه باید در زودترین زمان ممکن صادر شود چرا که همچون حوادث غیرمتقربه در اجرای این ۱۷ پروژه بدنبال پیشگیری و تحقق عدالت آموزشی هستیم.
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی ، اجتماعی استانداری مازندران با تاکید بر اینکه طرح توسعه نهضت عدالت آموزشی، طرح ملی است، افزود: در استان مازندران 66 پروژه شناسایی گردید که حسب دستور استاندار قرار شد از این تعداد ، 17 پروژه با مشارکت عمومی تا هفته دولت آماده بهره برداری شود.
حسینی جو ادامه داد : اداره کل نوسازی مدارس هدفگذاری لازم جهت پیشرفت این پروژه در شهرستان ها را اعمال نماید تا جهت قرار دادن امکانات دستگاه های اجرایی هماهنگی لازم صورت گیرد .
این مسئول تصریح کرد: فرمانداران موظف هستند پیشرفت های که در روند این پروژه بصورت روزانه اتفاق می افتاد را به ما گزارش دهند و موانع موجود در روند این پروژه می بایست با کمک فرمانداران در شهرستان ها حل و فصل شود .
سید امیر حسینی جو افزود : در راستای بهینه شدن این پروژه ها حسب دستور رییس جمهور باید با نگاه عملیاتی که استاندار محترم دارد شاهد پیشرفت این پروژه ها باشیم.
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی ، اجتماعی استانداری مازندران یادآور شد :
افتتاح و ساخت این ۱۷ مدرسه یک کار ویژه استانی است و هیچ عذر بهانه ای پذیرفتنی است لذا چگونگی اجرای این پروژه بیانگر توان عملیاتی استان است که به همین منظور هر ۲ هفته این پروژه می بایست مورد بررسی ارزیابی قرار گیرد