logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

بازدید استاندار مازندران از واحد های صنعتی آذین قوطی و آذین سلامت در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری

1404/03/17

استاندار در بازدید از واحد تولیدی ۱۰۰۰ میلیاردی تولید روغن در شهرک صنعتی مصطفی خمینی (ره) ساری، گفت: حمایت های لازم برای تسریع در راه اندازی فاز دوم این واحد تولیدی انجام می شود. ‎

به گزارش تکرار و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران از واحد های صنعتی آذین قوطی و آذین سلامت در شهرک صنعتی مصطفی خمینی ساری بازدید بعمل آورد.

استاندار مازندران در بازدید از این واحد تولیدی تاکید کرد؛ حمایت های لازم برای تسریع در راه اندازی فاز دوم این واحد تولید روغن خوراکی انجام می شود.

یونسی افزود؛ شناسایی مشکلات و انتخاب راهکار مناسب جهت حل و فصل موضوعات سرمایه گذاران یکی از اقدامات راهبردی دولت در حوزه تولید و اشتغال است.

وی اظهار داشت؛ این واحد تولیدی ۷۰ درصد قوطی روغن‌های خوراکی کشور را تامین می‌کند که با حمایت های انجام شده در فاز دوم، امکان تولید روغن خوراکی نیز در این کارخانه فراهم خواهد شد.

گفتنی است، در این مجموعه تولیدی حدود ۳۰۰ نفر مشغول بکار هستند که در صورت توسعه، میزان اشتغال آن به ۷۰۰ نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

 

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5