شتاب در تکمیل پروژههای نیمهتمام آبرسانی قائمشهر

بهزاد برارزاده مدیر عامل آبفا مازندران با اشاره به اهمیت افزایش تابآوری زیرساختهای حیاتی در استان، از تسریع در اجرای سه پروژه مهم و نیمهتمام آبرسانی قائمشهر در حوزه مدیریت بحران خبر داد.
او اظهار داشت: در سال جاری با توجه به ضرورت آمادهسازی استان برای مواجهه با شرایط اضطراری، سه پروژه با اولویت ویژه در شهرستان قائمشهردر دستور کار قرار گرفته که شامل طرح اضطراری شهر قائمشهر، اصلاح و توسعه شبکه توزیع قائمشهر و تأمین آب شهر ارطه است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران درباره جزئیات عملیات اجرایی این پروژهها گفت: ارتقای ایستگاه پمپاژ، اصلاح و تکمیل خطوط انتقال به طول ۱۰ کیلومتر، حفر و تجهیز چاه اسکندرکلا، اصلاح و توسعه و استانداردسازی شبکه توزیع شهر قائمشهر به طول ۱۰ کیلومتر و نیز حفر و تجهیز چاه ارطه و احداث خط انتقال از جمله اقدامات اساسی در چارچوب این پروژههاست.
او افزود: برای اجرای کامل این طرحها، مجموعاً اعتباری بالغ بر ۱,۱۲۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که به تفکیک شامل ۷۰۰ میلیارد ریال برای طرح اضطراری قائمشهر، ۳۰۰ میلیارد ریال برای شبکه توزیع قائمشهر و ۱۲۰ میلیارد ریال برای تأمین آب شهر ارطه است.
برارزاده با تأکید بر اهمیت این پروژهها در حفظ امنیت آبی و ارتقای پایداری خدمات در شرایط بحرانی، تصریح کرد: با تکمیل این طرحها، ظرفیت مدیریت بحران استان به شکل چشمگیری افزایش مییابد و آمادهسازی لازم برای مقابله با تهدیدات طبیعی و غیرمترقبه فراهم خواهد شد.
همچنین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: اجرای عملیات اتصال خطوط انتقال پل ایزخورده نور آغاز شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به بازسازی کامل خط انتقال آب پل ایزخورده در شهرستان نور که در سیل سال گذشته تخریب شد، گفت: اجرای عملیات اتصال آن آغاز گردید.
بهزاد برارزاده با اشاره به خسارت گسترده سیل سال گذشته در شهرستان نور اظهار داشت: در این حادثه خطوط انتقال ۵۰۰ و ۲۰۰ میلی متری ایز خورده به طول ۱۰۰ متر تخریب و سازههای نگهدارنده آن دچار آسیب جدی شد.
وی افزود: در همان لحظه به منظور برقراری مجدد جریان آب مشترکین ، عملیات فوری برای بازسازی این خطوط انتقال از روی پل با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال آغاز شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: برای پایداری کامل و جلوگیری از تخریب این پل در حوادث احتمالی، پروژهای جامع شامل احداث دیوار سنگچین به طول ۲۵ متر و ارتفاع ۶ متر، نصب لوله فلزی سایز ۵۰۰ و لوله پلیاتیلن سایز ۲۰۰ از کف رودخانه با اجرای باکس بتنی و پوشش آن به طول ۱۰۰ متر به اجرا در آمد.
برارزاده تصریح کرد: اتصال لولههای سایز ۵۰۰ و ۲۰۰ در دو طرف و نصب ۱۰ عدد شمع نگهدارنده نیز با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال انجام شد .
او هدف از اجرای این طرحها را تضمین استمرار خدمات آبرسانی و ارتقای ایمنی شبکه آب در شهرستان نور عنوان و تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب متعهد به حفظ پایداری زیرساختهای حیاتی در برابر حوادث طبیعی است و برای دستیابی به این امر مهم تلاش می کند.
برارزاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حوادث اخیر کشور و ورود مسافران از نقاط دیگر به این استان، گفت: برای استمرار خدمت رسانی به مردم و مسافران عزیز و جلوگیری از کمبود آب ، برنامه ریزی ها و پیش بینی های لازم انجام شد، بازدیدهای متعدد از وضعیت فعالیت تاسیسات، مخازن ذخیره و تصفیه خانه ها، پایش مستمر کیفیت آب ، ارسال تانکرهای سیار در نقاط مختلف استان جهت آبرسانی به مردم، ارتقای سیستم حفاظتی تاسیسات ، آماده باش کامل نیروهای خدمت رسان، فنی و ۱۲۲ و... بخشی از این اقدامات بوده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران ضمن قدردانی از مردم و هموطنان عزیز در مدیریت مصرف آب گفت: این ایام را با همکاری مردم بدون چالش سپری کردیم.