logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

آزادسازی مسیر میدان بالازیراب با پیگیری های استاندار

1405/04/31

فرماندار سوادکوه از پیگیری‌های ویژه دکتر مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران برای تسریع در اجرای طرح میدان (دوربرگردان دوبل) بالازیراب خبر داد و گفت: با دستور استاندار، روند بررسی و تأمین اعتبارات مورد نیاز برای تملک املاک باقیمانده این پروژه مهم زیرساختی با جدیت در حال پیگیری است. ‎

به گزارش تکرار ، پاریاو با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح میدان بالازیراب اظهار کرد: این پروژه یکی از مطالبات مهم مردم منطقه و از طرح‌های اثرگذار در ارتقای ایمنی تردد، روان‌سازی عبور و مرور و توسعه زیرساخت‌های شهری بالازیراب محسوب می‌شود که با حمایت و پیگیری استاندار مازندران در مسیر اجرا قرار دارد.

وی افزود: تاکنون ۱۱ پلاک در محدوده اجرای طرح تملک شده و در حال حاضر ۱۶ پلاک دیگر نیازمند تملک است. همچنین بر اساس بررسی‌های فنی، احتمال اضافه شدن پنج پلاک دیگر به محدوده طرح وجود دارد که در مجموع تعداد پلاک‌های باقی‌مانده برای تملک را به ۲۱ پلاک خواهد رساند.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه فرآیند ارزیابی و تملک این املاک باید توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور انجام شود، تصریح کرد: مجموع عرصه مورد نیاز برای اجرای طرح حدود ۲ هزار و ۷۰۸ متر مربع و میزان اعیانی مشمول تملک نیز حدود ۲ هزار و ۱۱۲ متر مربع شامل واحدهای مسکونی و تجاری است.

پاریاو خاطرنشان کرد: برآوردهای اولیه نشان می‌دهد ارزش عرصه و اعیانی املاک مشمول تملک، بدون احتساب املاک ارزیابی‌شده قبلی، حدود یک‌هزار تا یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که تأمین این اعتبار نیازمند حمایت و تخصیص منابع از سوی وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.

وی با قدردانی از حمایت‌های استاندار مازندران گفت: دکتر یونسی رستمی از ابتدای مسئولیت خود توجه ویژه‌ای به پروژه‌های زیرساختی و مطالبات مردم سوادکوه داشته و موضوع تکمیل طرح میدان بالازیراب نیز به عنوان یکی از اولویت‌های مهم شهرستان در دستور پیگیری مدیریت ارشد استان قرار گرفته است.

فرماندار سوادکوه ابراز امیدواری کرد با تداوم پیگیری‌های استاندار مازندران و همکاری وزارت راه و شهرسازی، اعتبارات مورد نیاز این پروژه تأمین و زمینه تکمیل هرچه سریع‌تر این طرح مهم عمرانی فراهم شود.

 

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار