logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

فرماندار ساری: تکمیل زباله سوز اولویت نخست طرح‌های نیمه کاره مرکز مازندران است

1404/01/07

 فرماندار مرکز مازندران با اشاره به رویکرد جدی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، عمرانی و تولیدی، اظهار داشت: تکمیل زباله سوز در کنار جاده ساری - تاکام و پل سه راه جویبار از اولویت های طرح‌های نیمه کاره ساری در سال جاری است.

محمدعلی نوبخت در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری در سخنانی گفت که سال ۱۴۰۴، سال حرکت‌های بزرگ عمرانی، اقتصادی و تولیدی در مرکز استان خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت طرح های راه‌سازی در توسعه مرکز مازندران، خاطرنشان کرد: طرح تعریض محور ساری به تاکام یکی از اولویت‌های مهم و در دست اقدام است که با حمایت‌های ویژه استاندار مازندران و نمایندگان مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، ۲.۹ کیلومتر از این محور بازگشایی شد و در سال‌جاری نیز اجرای این طرح با سرعت بیشتری ادامه خواهد داشت.

وی بر لزوم تکمیل طرح های زیرساختی تاکید کرد و با بیان اینکه امسال، سال حرکت‌های بزرگ عمرانی و اقتصادی در مرکز استان خواهد بود، افزود: تکمیل سه طرح نیمه کاره نیروگاه زباله‌سوز جاده ساری - تاکام و پل سه‌راه جویبار از جمله طرح های اولویت‌دار سال جدید ساری است و با حمایت های ویژه استاندار مازندران برای تامین اعتبارات لازم، امیدواریم این طرح ها در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.

عملیات اجرایی نیروگاه زباله‌سوز ساری به اواخر دهه ۸۰ شمسی بر می گردد و از آن زمان تاکنون به دلایلی از جمله کمبود و یا نبود اعتبار روند ساخت آن به کندی پیش رفت؛ اما اکنون با برنامه ریزی برای جذب منابع مالی جدید و نگاه ویژه دولت چهاردهم تکمیل این طرح در مسیر تحقق قرار گرفته است.

‌در دولت چهاردهم پیگیری تکمیل طرح های نیمه تمام در اولویت کاری مسوولان امر قرار گرفته است به طوریکه استاندار جدید مازندران در نخستین روز کاری خود به محل اجرای نیروگاه زباله سوزی ساری رفت و از نزدیک روند اجرای این طرح را مورد بررسی قرار داد و به نوعی این طرح روی میز کاری مهدی یونسی رستمی قرار گرفت
 

فرماندار ساری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه راه‌های روستایی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، با تخصیص افزون بر ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار، راه ارتباطی ۶۳ روستا در شهرستان ساری آسفالت شد.

نوبخت ادامه داد: این روند در سال جدید نیز در قالب نهضت خدمات‌ رسانی آسفالت روستایی ادامه خواهد داشت و با برنامه‌ریزی دقیق، شاهد بهبود وضعیت راه‌های روستایی خواهیم بود.

وی با اشاره به افتتاح طرح های متعدد در سال گذشته با بیان اینکه ۶۵ درصد از اهداف توسعه‌ای مرکز استان در سال ۱۴۰۳ تحقق یافت، اظهار کرد: در دهه فجر و هفته دولت سال گذشته، ۴۸۰ طرح عمرانی، اقتصادی، صنعتی، آموزشی، تولیدی، بهداشتی و ورزشی به ارزش بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه با افتتاح این طرح ها، زمینه اشتغال برای یکهزار نفر از افراد جویای کار منطقه فراهم شده است، گفت که روند توسعه و اجرای پروژه‌های زیرساختی در سال ۱۴۰۴ نیز با جدیت ادامه خواهد داشت.

نماینده عالی دولت در مرکز مازندران بر لزوم تحقق شعار سال رهبری تاکید کرد و افزود: در راستای تحقق شعار سال رهبری مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید و اجرای برنامه‌های توسعه اقتصادی، از روز نخست سال ۱۴۰۴ جلساتی برگزار و بازدیدهای میدانی نیز از واحدهای تولیدی در بخش چهاردانگه صورت گرفت تا علاوه بر بررسی مشکلات، راهکارهای لازم برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری نیز اتخاذ شود.

نوبخت، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و تلاش شبانه‌روزی مجموعه مسئولان مرکز استان، سال ۱۴۰۴ به سالی سرشار از پیشرفت، آبادانی و رونق اقتصادی برای شهرستان ساری تبدیل شود.

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5
5 to 8 از 20