logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

ستاد تسهیلات سفر نوروزی مازندران ، رتبه نخست کشور

1404/01/21

مدیر کل صنایع دستی ، میراث فرهنگی و گردشگری مازندران در گفتگو با رسانه دولتی ایران گفت: اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران دبیر اجرایی ستاد تسهیلات سفر در استان محسوب می‌شود که ریاست آن بر عهده استاندار مازندران است.
حسین ایزدی با بیان اینکه دبیرخانه ستاد تسهیلات سفر در مازندران دائمی است و در تابستان و عید نوروز فعالیت بیشتری دارد ، افزود: ستاد تسهیلات سفر با توجه به ظرفیت مازندران در حوزه گردشگری ، چه به عنوان مسیر و چه در جایگاه مقصد و تاسیسات گردشگری ، 15 کمیته در زیرمجموعه خود دارد که کمیته‌های مختلفی از قبیل کمیته سواحل ، ستاد اقامه نماز جماعت ، مساجد و اوقاف و ... را شامل می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ستاد تسهیلات سفر در نوروزگاه‌های استان و نوار ساحلی کار خود را از اسفند ماه سال گذشته شروع کرده است ، اظهار داشت: ما در کمیته‌های مختلف کارگروه‌های ویژه‌ای داریم که برای آمادگی کامل جلسات متعددی برگزار کرده‌اند. تمامی دستگاه‌های دولتی نیز با این ستاد تعامل و همکاری دوجانبه دارند.
رسانه‌ها ، خبرنگاران ، صدا و سیما و شبکه‌های مجازی جزو کمیته رسانه‌ای ستاد هستند که به عنوان کارگروه‌های رسانه‌ای فعالیت می‌کنند. خوشبختانه با همکاری کارگرو‌ه‌ها و آسیب‌شناسی چالش‌ها ، ما امسال توانستیم با کمترین میزان نقص و آسیب ، ستاد اجرایی تسهیلات سفر را پیش ببریم.

 

کاهش 34 درصدی تصادفات جاده‌ای در مازندران
ایزدی از کسب رتبه اول ستاد تسهیلات سفر نوروزی مازندران در کشور خبر داد و تصریح کرد: ستاد تسهیلات نوروزی مازندران رتبه اول کشور را در اقامت ، تردد ، برپایی نوروزگاه‌ها و هلال احمر و اوقاف و بهزیستی و فراجا کسب کرده است. آمار تردد تا روز شانزدهم فروردین 42 میلیون بوده که شامل ورودی و خروجی مسافران است. لازم به ذکر است که آمار تصادفات جاده‌ای و برون‌شهری مازندران هم امسال 34 درصد کاهش داشته. این آمار نشان می‌دهد که پویش "نه به تصادف" کار خود را کرده که البته نقش مردم و رسانه‌ها در این زمینه انکارناپذیر است.
مدیر کل گردشگری مازندران از 14 میلیون و 500 نفر مسافر شب اقامت در نوروز امسال خبر داد و افزود: بعد از ما ، استان گیلان و بعد از آن نیز خراسان رضوی ، بیشترین آمار مسافران شب اقامت را در کشور داشته‌اند اما مازندران کمترین میزان شکوایه را در کل کشور داشته است. توزیع ارزاق ، باز بودن مساجد با توجه به مقارن شدن ایام نوروز با ماه مبارک مضان ، پاکیزگی سرویس‌های بهداشتی ، آماده بودن تاسیسات گردشگری ، اسکان اضطرری و تدابیری که برای فروشگاه‌ها اندیشیده شده بود همه و همه از اسفند ماه در ستاد تسهیلات سفر استان پیش‌ینی شده بود.
حسین ایزدی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با فرمانداران ، شهرداران و مدیر کل امور شهری از پای کار آمدن روستاها و دهیاری‌ها و پویش موفق نه به زباله گفت و افزود: ما 44 نوروزگاه در سرتاسر مازندران برپا کردیم که استاندار و معاونین ایشان از تک‌تک آنها بازدید به عمل آورد. ما از همکاری دانشگاه علوم پزشکی در برپایی پویش نه به تصادف و استقرار تیم‌های درمانی و اورژانس در مسیرهای جاده‌ای و بین شهری بسیار سپاسگزاریم. همچنین برای انتخاب سه بیمارستان در مرکز و شرق و غرب استان و به کارگیری پزشکان آنکال و رسیدگی به وضعیت بیماران و مسافران که همگی از قبل هماهنگ شده بود.
وی در ادامه تاکید کرد: بنا به گفته رییس جمهور، دکتر پزشکیان ، استان مازندران بارها راستی آزمایی شده و نیاز به هیچ گونه بازرسی ندارد! با اینحال بازرسان محسوس و غیرمحسوس مرتبا از نوروزگاه‌ها بازرسی می‌کردند و از مردم نظرسنجی می‌کردند تا اگر کمی‌ و کاستی‌ وجود داشت آن را رفع کنند.

ما در هلال احمر هم رتبه نخست کشور را کسب کردیم.
ایزدی از استقرار 27 غرفه صنایع دستی در استان خبر داد و اظهار کرد: 777 غرفه صنایع دستی با سوغات محلی مازندران نیز در سراسر کشور و در استان‌های مختلف ، محصولات خانگی و صنایع دستی مازندران را با بسته‌بندی مناسب و برندسازی معرفی و عرضه کردند. لازم به ذکر است که سال گذشته 11 میلیارد و 500 میلیون تومان صنایع دستی مازندران فروش داشت که امسال این رقم به 15 میلیارد و 400 میلیون تومان رسید.

 

سرمایه‌گذاری متوازن در گردشگری استان
مدیرکل صنایع دستی و گردشگری مازندران به شعار امسال مبنی بر سال سرمایه‌گذاری و تولید اشاره کرد و افزود: در سال جاری ، هتل آراز به عنوان اولین هتل 5 ستاره دارای استاندارد بین‌المللی که بعد از انقلاب در مازندران ساخته شده در شهرستان نوشهر و با حضور دکتر عارف ، معاون ریاست جمهوری و استاندار مازندران افتتاح و به بهره‌برداری رسید. این هتل دارای 520 سوئیت و 1200 تخت در 33 طبقه احداث شده که برای استان ما یک سند ملی گردشگری می‌شود.
ما بنا داریم ، سرمایه‌گذاری را به صورت متوازن در سراسر استان توزیع کنیم و آن را فقط معطوف به مناطق غربی مازندران نکنیم.
به همین منظور 65 بسته‌ سرمایه‌گذاری نیز آماده شده تا با همکاری اداره کل منابع طبیعی ، محیط زیست و سایر دستگاه‌های اجرایی که در صدور مجوز دخالت دارند در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.
در برنامه هفتم توسعه نیز با تاکید استاندار مازندران نسبت به مقوله گردشگری ، حمایت از سرمایه‌گذار ، افزایش تعداد هتل‌ها ، متل‌ها ، مراکز بوم‌گردی و سایر تاسیسات گردشگری و مراکز اقامتی و توزیع عادلانه آنها در مرکز و شرق مازندران نگاه ویژه‌ای شده است.
علی‌رغم اینکه در مرکز استان ، همایش‌ها و سمینارهای بین‌المللی فراوانی برگزار می‌شود و میزبان میهمانان خارجی هستیم اما در مرکز استان یک هتل پنج ستاره با استانداردهای بین‌المللی نداریم.
حسین ایزدی اذعان کرد: در مازندران حدود 3 هزار اثر تاریخی وجود دارد که از این تعداد 659 اثر ثبت شده و مابقی به صورت حفاظتی نگهداری می‌شوند. 5 اثر تاریخی ما جهانی است که یکی از آنها باغ عباس‌آباد بهشهر است که خوشبختانه از الحاق آن به شرق مازندران جلوگیری شده چون حفظ و احیاء آن هویت ملی ما محسوب می‌شود.
متاسفانه برخی از آثار میراث فرهنگی ما به دلیل نبود بودجه و عدم نگهداری در معرض تخریب قرار گرفته‌اند. این آثار یا به صورت خصوصی نگهداری می‌شوند و یا به بخش دولتی تعلق دارند و یا به صورت مشترک اداره می‌شوند. آنهایی که دولتی هستند باید بر اساس قانون ، درصدی از اعتبارات خود را برای نگهداری از ملک خود صرف کنند که متاسفانه در اغلب موارد این بار را به گردن میراث فرهنگی می‌اندازند. مثل ساختمان‌های قدیمی اداری که در اغلب شهرهای مازندران وجود دارد. املاک خصوص هم فقط به منافع خود فکر می‌کنند و در فکر بلندمرتبه‌سازی هستند. در حالیکه ساختمان‌هایی که ثبت میراثی شده‌اند باید بر اساس ضوابط احیا و بازسازی شوند.

 

میراث فرهنگی در تعارض با توسعه و فرهنگ نیست!!
ایزدی تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی در تعارض با توسعه و فرهنگ نیست! میراث فرهنگی نیاز به همکاری و تجمیع دولت و بخش خصوصی دارد تا یادگار گذشتگان را سالم به دست نسل‌های آینده برساند. خوشبختانه مازندران در جای جای خود از آثار تاریخی و میراث فرهنگی برخوردار است که همه ما باید در حفظ آن بکوشیم.
وی با اشاره به اینکه در مازندران 16 موزه وجود دارد ، افزود:
بیشتر موزه‌های مازندران به صورت خصوصی است. متاسفانه در مرکز استان موزه‌ای که در شان مازندران باشد وجود ندارد. درست است که ما خانه کلبادی را داریم و در آن 250 هزار قطعه تاریخی نگهداری می‌شود اما این کافی نیست. به همین منظور قراردادی با شورای شهر ساری بسته شد تا در پارک ولایت چند سوله در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار بگیرد تا به عنوان موزه از آن استفاده شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد. خانه کلبادی فقط یک موزه مردم‌شناسی است و ظرفیت نگهداری از آثار تاریخی مازندران را ندارد. موزه شهدای آمل و موزه کندولوس یکی از بهترین موزه‌های مازندران هستند که قرار است روستای کندلوس به عنوان اولین روستای گردشگری مازندران ثبت جهانی شود و در حال حاضر در حال بررسی است. مسچد فرح‌آباد هم در لیست جهانی شدن قرار گرفته و مراحل خود را سپری می‌کند. برای موزه قائم‌شهر نیز میراث فرهنگی استان قراردادی با شهرداری این شهر منعقد کرد مبنی بر اینکه شهرداری عملیات مرمت و بازسازی سایت موزه را انجام دهد.
ما امیدواریم با همکاری شورا و شهرداری اینکار هرچه سریعتر انجام شود تا ما بتوانیم با تجهیز و راه‌اندازی این موزه ، آثار تاریخی که اغلب متعلق به خود شهرستان قائم‌شهر است در این مرکز نگهداری کنیم و آنها را در معرض دید عموم قرار بدهیم.   

 

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5
5 to 8 از 20