ظرفیتهای مازندران و گلستان؛ هماندیشی برای آیندهای بهتر

«علیاصغر طهماسبی»، استاندار گلستان به همراه جمعی از مدیران تأثیرگذار این خط از شمال کشور با «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران در ساری با هدف افزایش همکاری های مشترک در زمینه های گردشگری، کشاورزی و زیست محیطی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش ایران، استاندار مازندران در این نشست بر لزوم همکاریهای مشترک تأکید کرد و گفت: ما استان گلستان را جدا از خود نمیدانیم.
وی افزود: همکاری و استفاده از تجربیات یکدیگر به نحو شایسته میتواند توسعه هر سه استان شمالی را تضمین کند. مدیریت پسماند، که چالشی مشترک برای استانهای شمالی است، با همکاری و همافزایی میتواند به فرصتهای جدید تبدیل شود.
یونسی رستمی همچنین به ظرفیتهای کشاورزی و گردشگری مازندران اشاره کرد و گفت: با همکاریهای مشترک، میتوان بهترین اتفاقات را برای این حوزهها رقم زد.
مقام عالی دولت در مازندران کرد: ظرفیتهای تولیدی مازندران در سطح کشور زبانزد است و این نشان از توان بالقوه استانهای شمالی دارد.
همچنین استاندار گلستان نیز بیان کرد: هدف ما از این سفر، برگزاری نشست هماندیشی به همراه مدیران خدمترسان استان و بهرهگیری از تجربیات ارزشمند استان مازندران است. همچنین از ظرفیتهای این استان برای توسعه گلستان استفاده خواهیم کرد.
طهماسبی افزود: استان گلستان در زمینه گردشگری و میراث فرهنگی دارای ظرفیتهای بکر و بینظیری است و امیدواریم از مازندران الگوبرداری کنیم تا این مسیر به سایر استانهای شمالی کشور نیز منتقل شود.
الگوبرداری از تجربیات توسعه استان مازندران، استفاده از ظرفیتهای گردشگری و کشاورزی هر ۲ استان برای پیشرفت مشترک، پیشنهاد برگزاری نشستهای منظم میان استانداران سه استان شمالی به منظور جذب اعتبارات ملی و برنامهریزی بهتر، بهرهگیری از پروازهای مازندران طی بازسازی فرودگاه ساری برای حفظ تردد هوایی منطقه بخشی دیگر از پیشنهادهای استاندار گلستان در این نشست بود.
در این نشست مباحثی نظیر تأمین برق، اصلاح تراز آب، جذب گردشگر و استفاده بهینه از سواحل ۲ استان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار و مدیران استان گلستان با حضور در استان مازندران، برنامهریزیهایی را برای بازدید از طرح های شاخص و ظرفیتهای برجسته این استان آغاز کردهاند. این بازدید به منظور بررسی توانمندیهای مازندران و بهرهگیری از تجربیات موفق این استان در حوزههای مختلف، از جمله گردشگری، کشاورزی، مدیریت منابع و توسعه زیرساختها، صورت میگیرد و گامی در جهت همافزایی و تقویت همکاریهای منطقهای محسوب میشود.