logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

رونمایی از دستگاه شتاب‌دهنده با رویکرد درمان بیماران صعب‌العلاج

1404/05/29

در راستای رسالت وزارت بهداشت برای بیماران صعب العلاج که خدمات رایگان است مرکز شتاب دهنده سوم در بیمارستان شهید رجایی بابلسر افتتاح شد.

شروین شریف‌پور مدیر بیمارستان شهید رجایی بابلسر در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: بیمارستان شهید رجایی بابلسر که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بابل اداره می شود در سال 1364 در راستای خدمات به بیماران سرطانی راه اندازی شد.

وی افزود: این مرکز در سال 85 هزار نفر مراجعه کننده رد و خدمات دهی در بیمارستان شهید رجایی فرااستانی است و 60 درصد بیمارانی که از مرکز خدمات می‌گیرند از استان‌های دیگر هستند.

شریف پور افزود: مرکز شتاب دهنده سوم با  هزینه بالغ بر 80 میلیارد ریال که این هزینه مربوط به گذشته است  و اکنون این دستگاه با مبلغ 180 میلیارد فروخته می شود. این شتاب دهنده برای اولین بار در شمال کشور در این مرکز راه اندازی شد.

به گفته او، برای احداث مکان این شتاب دهنده خیر میناگر با اهدای مبلغ 5 میلیون ریال اهدا کردند.

باقرپور، نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس هم گفت: هدف ما در این مراکز سلامت با توجه به منویات مقام معظم رهبری است که فرمودند بیماران فقط نگران بیماری خود باشند و در بند هزینه ها نباشند.

وی افزود: شتاب دهنده اول هم در آبان ماه افتتاح خواهد شد و به زودی با دستگاه نقطه‌زنی انقلابی در درمان کنسر اتفاق خواهد افتاد. هدف ما خدمات شایسته برای مردم ماست که بهترین هستند.

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5