logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

شرکت آب و فاضلاب مازندران در مسیر شکوفایی

1404/09/17

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از پیشرفت گسترده طرح های توسعه‌ای استان خبر داد و اعلام کرد:‌ ۳۴۴ پروژه عمرانی با اعتبارات مصوب بیش از پنج هزار و ۶۵۵ میلیارد ریال در حال اجر ا است. 

بهزاد برارزاده با تشریح وضعیت طرح های عمرانی استان افزود: هم‌ اکنون اجرای ۳۴۴ پروژه کوچک و بزرگ در سراسر مازندران با اعتبار بیش از پنج هزارو ۶۵۵ میلیون ریال اعتبار نشان می‌دهد که زیرساخت‌های آبرسانی و فاضلاب استان در مسیر یک تحول اساسی قرار گرفته است.

او با اشاره به طرح‌های محرومیت‌زدایی افزود: در فاز نخست محرومیت‌زدایی، ۱۹ پروژه در ۱۲۸ روستا استان اجرا شد که بی شک این طرح‌ها نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های خدمات‌رسانی در روستاهای کم‌برخوردار دارند.

شهرستان بابل محور توسعه‌ای آب و فاضلاب مازندران

برارزاده در ادامه در حاشیه بازدید از پروژه های شهرستان بابل ، با اشاره به وضعیت این شهرستان گفت: بابل به‌دلیل وسعت جمعیتی و نقش محوری‌اش در شبکه خدمات‌رسانی، یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های هدف در برنامه توسعه‌ای شرکت است، در این شهرستان بیش از ۳۴۰ هزار و ۴۷۹ نفر در بخش شهری و ۲۴۴ هزار و ۶۹۸ نفر در بخش روستایی تحت پوشش قرار دارند و مجموع مشترکان نیز به ۱۵۷ هزار و ۹۸۸ فقره رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران افزود: در حوزه آب شهری ۸۶ هزار و ۸۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره یکهزارو ۷۰ کیلومتر شبکه توزیع، پنج واحد ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵۵ لیتر در ثانیه و ۳۹ حلقه چاه در مدار بهره‌برداری است،

برارزاده ادامه داد:‌در روستاها نیز ۴۶۷ روستا ۱۸ هزار و ۴۴۸ مترمکعب مخزن، یکهزارو ۹۵۶ کیلومترخط انتقال و شبکه توزیع، ۷۳ واحد ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۹۰۱ لیتر در ثانیه و ۶۹ حلقه چاه و ۴ دهنه چشمه با ظرفیت ۶۳۵ لیتر در ثانیه مشغول خدمات‌رسانی هستند.

مدیرعامل آبفا مازندران با اشاره به حجم پروژه‌های بابل گفت: در این شهرستان ۵۰ پروژه فعال در دست اجراست بخش محرومیت‌زدایی نیز چهار پروژه در ۲۵ روستا در حال اجرا است که تاکنونیکهزار. ۴۹۶ میلیون ریال برای تکمیل آنها هزینه شده است.

او همچنین افزود: در بخش طرح‌های ملی۳۳ پروژه در شهرستان به پیشرفت قابل توجهی رسیده است و منابع مالی دیگری نیز از محل طرح تنش آبی ۲۲۰ میلیارد ریال و کمک نمایندگان ۴۸۰ میلیارد ریال به اجرای پروژه‌های آبرسانی بابل اختصاص یافته است.

برارزاده با اشاره به پروژه‌های شاخص امسال گفت: احداث مخازن چاری بابل، تکمیل خطوط انتقال مجتمع شیخ‌محله با ۷۵ درصد پیشرفت، تکمیل پروژه امین‌آباد زرگرشهر با ۷۰ درصد پیشرفت، خط انتقال مخزن ۲ هزار مترمکعبی گلوگاه با ۹۰ درصد پیشرفت، آبرسانی به مجتمع‌های ریگ‌چشمه، مقریکلا و خشرودپی، اصلاح شبکه توزیع آب شهر بابل، احداث مخازن آهنگرکلای بزرگ و کرکنار و حفر چاه علی‌آباد از طرح‌های مهمی است که با اعتبار پیش بینی شده ۸۹۲ میلیارد ریال طی سالجاری در شهرستان بابل دنبال می‌شود.

برارزاده با تشریح وضعیت فاضلاب شهرستان بابل اظهار کرد: در بابل ۱۴۷ هزار و ۲۲۶ نفر تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند و ۱۹ هزار و ۶۰۹ فقره انشعاب جاری‌سازی شده و ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب این شهرستان نیز۲۴۵۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز است. تاسیسات فاضلاب این شهرستان هم شامل ۲۰۹ کیلومتر شبکه جمع‌آوری، ۸.۲ کیلومتر خط انتقال، ۴ واحد ایستگاه پمپاژ و ۲ واحد آزمایشگاه فاضلاب است.

او ادامه داد: پروژه احداث خط دوم جریان مدول اول تصفیه‌خانه با ظرفیت ۱۸هزارو ۸۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های استان است که با اعتبار۱۵هزار میلیارد ریال پیش می‌رود. علاوه بر این، پیشنهاد واگذاری ۵۹ هزار مترمربع از اراضی مجاور تصفیه‌خانه بابل برای تأمین مالی این طرح به کارگروه مولدسازی ارائه شده وطراحی، ساخت، نصب و راه اندازی تجهیزات الکترو مکانیکال خط دوم جریان مدول یک و تکمیل خط جریان و واحدهای موجود تصفیه خانه فاضلاب شهر بابل از جمله پروژه های در درست اجرای بخش فاضلاب در شهرستان بابل است.

برارزاده گفت: هدف مجموع این اقدامات افزایش تاب‌آوری شبکه، کاهش تنش آبی، توسعه خدمات فاضلاب و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان استان و شهرستان بابل است و بدون تردید این مسیر با برنامه‌ریزی دقیق ادامه پیدا خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5