logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

درمان عفونت‌های تنفسی چه بخوریم چه نخوریم؟

1404/11/04

پزشک و متخصص طب ایرانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران گفت: با توجه به اینکه در فصل زمستان بروز و شیوع بیماری های تنفسی ویروسی افزایش می یابد برای پیشگیری و درمان این بیماری ها تغذیه تاثیر بسزایی دارد.

دکتر طاهره امیریان افرود : برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری های فصلی می بایست استفاده ازبرخی مواد غذایی به صورت دوره ای انجام شود.

وی ادامه داد : مصرف کمی هویج پخته شده با آب یا بخار یک تا دو بار در روز همچنین مصرف جعفری، شوید، تره، نعناع و پیاز (پیاز حتماً بصورت پخته و سبزیجات دیگر بصورت خام یا پخته مثلاً در سوپ میتوان استفاده کرد.) از جمله این موارد است.

این متخصص طب ایرانی از میوه ها مصرف سیب، پرتقال شیرین و چای کمرنگ، سوپ پیاز، سوپ شلغم و سوپ بلغور گندمبه اندازه یک کاسه سوپ خوری همراه ناهار یا شام را توصیه کرد.

وی درباره محدودیت های غذایی برای این نوع بیماری ها نیز گفت: سرکه، ترشی و میوه های ترش، شیرینی ها بویژه شیرینی های چرب، حبوبات زیاد و غذاهای نفاخ و غذاهای با هضم سخت ماکارونی، الویه، حلیم نباید در مدت بیماری خورده شود.
دکتر امیریان توصیه کرد که در مصرف مواد لبنی مانند ماست، دوغ، شیر و خامه زیاده روی نشود و مصرف غذاهای سرخ کردنی یا چرب، سفیده تخم مرغ و غذاهای کارخانه ای به صورت محدوداستفاده شود.

 

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5