logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آبرسانی رامسر

1405/03/22

استاندار مازندران از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های زیرساختی حوزه آب در شهرستان رامسر خبر داد.

مهدی یونسی رستمی در نشست شورای کشاورزی مازندران در رامسر اظهار کرد: در قالب این اعتبارات، احداث هشت باب مخزن ذخیره آب با ظرفیت مجموع سه هزار و ۲۸۰ مترمکعب در دستور کار قرار دارد که نقش مؤثری در افزایش پایداری شبکه توزیع و مدیریت مصرف در ساعات اوج تقاضا خواهد داشت.

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه شامل بازسازی و حفر دو حلقه چاه جدید، اجرای ۶۴.۶ کیلومتر خط انتقال و همچنین توسعه ۲۵.۶ کیلومتر شبکه توزیع آب است که شاخص‌های بهره‌مندی از آب شرب سالم را در منطقه به طور چشمگیری بهبود می‌بخشد.

استاندار مازندران بهسازی ۱۷ دهنه چشمه را از دیگر اقدامات کلیدی این طرح برشمرد و تصریح کرد: با اجرای این عملیات، ظرفیت تأمین آب از منابع طبیعی افزایش یافته و کیفیت خدمات در مناطق هدف ارتقا می‌یابد.

یونسی رستمی با تأکید بر نگاه ویژه دولت چهاردهم به مناطق غربی استان گفت: توسعه زیرساخت‌های حیاتی و تأمین آینده‌ای مطمئن برای شهروندان از اولویت‌های مدیریت ارشد استان است و این پروژه‌ها گامی مهم در مسیر توسعه پایدار و افزایش تاب‌آوری منابع آبی محسوب می‌شوند.

به گفته وی، این طرح‌ها با جدیت در حال پیگیری است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری رسیده و دغدغه شهروندان رامسر در حوزه تأمین آب پایدار رفع شود.

 

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5