قسمت دوم / با گزینه های مطرح برای استانداری مازندران آشنا شوید
اختصاصی تکرار / گروه سیاسی : با تغییر دولت و روی کار آمدن گفتمان جدید سیاسی، باید منتظر تغییر استانداران باشیم. در قسمت اول این موضوع ( که می توانید در این لینک آنرا بخوانید ) سعی شده بر اساس نام های منتشر شده در رسانه های محلی و فضای مجازی ، گزینه های مطرح برای استانداری مازندران را مروری کرده باشیم.
در قسمت اول این موضوع ، به اسامی چون علی نبیان (معاون اسبق استانداری مازندران)، عباسعلی رضایی (مدیرکل اسبق بنیاد شهید مازندران)، علی نجفی (نماینده اسبق بابل)، مهدی عبوری (شهردار اسبق ساری)، سیدعبدالله حسینی (دیپلمات آملی)، سیدهادی حسینی و عبدالله رضیان (نمایندگان ادوار مجلس) و احمد (مجید) حسین زادگان (استاندار اسبق مازندران) اشاره شد.
اما در قسمت دوم این موضوع اسامی دیگری را نام خواهیم برد که در چند روز اخیر نام آنها در رسانه های مختلف و فضای مجازی برای مسئولیت استانداری مازندران مطرح شده است.
قبل از هر چیز باید گفت، نام دکتر مهدی یونسی رستمی رئیس ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در استان مازندران نیز مطرح بود اما ایشان به صراحت در جلسات مختلف عنوان کرده که به دنبال سهم خواهی از دولت نیست و تمام تلاش و اقداماتش در زمان انتخابات فقط برای کمک به دوست و رفیق قدیمی اش بوده تا به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود.
اما به گزینه های دیگر بپردازیم:
9 . داوود کشاورزیان
مهندس کشاورزیان متولد 1335 در بهشهر است.
نام مهندس کشاورزیان استاندار اسبق مازندران یکی دیگر از نام هایی است که این روزها برای مسئولیت استانداری مازندران مطرح شده است.
چندین صفحه در فضای مجازی با قاطعیت از کشاورزیان به عنوان استاندار آینده مازندران نام برده اند. کشاورزیان در مقطعی ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور را بر عهده داشت.
او در جمع اصلاح طلبان موافقین بسیاری دارد اما منتقدین او که اکثریت آنها از نسل جوان هستند، بر این باورند که استان مازندران نیاز به خون تازه برای مدیریت دارد و بهتر است از این افراد به عنوان مشاور در بدنه دولت استفاده شود.
10 . جعفر رحمان زاده
رحمان زاده متولد 1336 در آمل است.
رحمانزاده مدت کوتاهی (6 ماه) در زمان استانداری داوود کشاورزیان در کابینه اول هاشمی رفسنجانی معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران را برعهده داشت.
پس از آن در سالهای 1372 تا 76 مدیر کل برنامهریزی سازمان بازرسی کل کشور در زمان ریاست ابراهیم رییسی بود، پس از روی کار آمدن دولت سید محمد خاتمی در سال 1376 و زمانی که بار دیگر داوود کشاورزیان استاندار شد، جعفر رحمانزاده معاونت سیاسی امنیتی استانداری را عهدهدار شد تا اینکه پس از انتصاب کشاورزیان به عنوان معاون وزیر راه و ترابری و مدیر عامل هما، او مدتی سرپرست استانداری مازندران شد.
در سال 1380 تا 1384 نیز بنا به پیشنهاد سید عبدالواحد موسوی لاری (وزیر کشور دوره اصلاحات) و به تصویب هیات وزیران و با حکم سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت، استاندار زنجان شد.
پس از پایان دوره سید محمد خاتمی، او تا سال 1388 مشاور وزیر کشور دولت احمدینژاد بود.
منتقدین او بر این باور هستند که سن زیاد رحمان زاده مانع از اقدامات اجرائی تاثیرگذار در استان خواهد شد.
11 . علی اصغر یوسف نژاد
دکتر علی اصغر یوسف نژاد متولد 1338 در ساری است.
یوسف نژاد را بیشتر به عنوان نماینده اسبق مردم ساری در مجلس می شناسند.
او در دولت روحانی معاون وزیر اقتصاد نیز بود.
وی در مهر ماه سال ۱۳۹۲ و با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان معاون پارلمانی وزیر اقتصاد منصوب شد و تا سال ۱۳۹۴ در این سمت بود.
در آخرین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی او مورد تائید مردم ساری و میاندورود قرار نگرفت و از رسیدن به خانه ملت باز ماند.
بسیاری معتقد هستند یوسف نژاد بیشتر از آنکه در استانداری بتواند تاثیرگذار باشد باید از او در معاونت پارلمانی وزارتخانه ها استفاده کرد زیرا توانمندی بسیاری در این زمینه دارد.
12 . ولی الله رعیت
ولیالله رعیت متولد ۱۳۴۰ در قائمشهر است.
او عضو حزب اعتماد ملی و نماینده دورههای ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستانهای قائمشهر، جویبار و سوادکوه میباشد .
رعیت همچنین عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ششم و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هفتم بودهاست.
بعد از تائید صلاحیت دکتر پزشکیان از رعیت به عنوان یکی از گزینه های ریاست ستاد مرکزی او در مازندران نام برده می شد که در نهایت این مسئولیت به دکتر مهدی یونسی سپرده شد.
رعیت مورد تائید جریان اصلاحات است اما منتقدینش بر این باور هستند او سال هاست که از مازندران دور بوده و شناخت کافی از ظرفیت ها و پتانسیل های استان ندارد.
13 . غلامرضا گرزین
غلامرضا گرزین متولد 1341 و نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستانهای قائمشهر، جویبار و سوادکوه بود.
مدیر کل ارزشیابی و بازرسی استانداری مازندران، عضو هییت مدیره و معاون بازرگانی شرکت سرمایهگذاری نفت و گازو پتروشیمی تأمین (تاپیکو) و مدير عامل شركت نفت پاسارگاد (بزرگترين توليد كننده قير خاورميانه) در کارنامه فعالیت او دیده می شود.
گرزین در ایام انتخابات مسئولیت کمیته ایثارگران ستاد انتخابات دکتر پزشکیان را بر عهده داشت.
هر چند نام او از سوی برخی رسانه ها به عنوان گزینه استانداری مازندران مطرح شده اما به نظر می رسد او بیشتر برای حضور در شرکت های سرمایه گذاری زیر مجموعه تامین اجتماعی یا بنیاد شهید گزینه اصلی باشد.
این مطلب در روزهای آینده تکمیل خواهد شد...
ثبت دیدگاه
نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.5 دیدگاه
* با این روش پزشکیان به امثال اینا میدون داده نمیشه
* بنظرم بهترین گزینه حاج مجید حسین زادگان باشد هم تجربه کافی وهم زمانیکه استاندار بودند باتوجه به سیل و کرونا بهترین عملکرد را داشت
* جالب توجه هم گزینه ساروی از دید شا مطلبو غیر ساروی نامطلوب. بزنید ساری خبر نه مازنی خبر. بهترین گزینه کشاورزیان حسینی آملی و گرزین و جعفر رحمان زاده هستند. بدترین گزینه هم حسین زادگان و عبوری. استانداری رو با ملک پدری اشتباه گررفتند
* بهترین گزینه مجید حسین زادگان به عنوان عضو شورا به شخصه فعالیت ایشون را در ایام سیل وکرونا بخصوص درسیل واقعا میدانی عمل کرد
* بهترین گزینه فقط جناب آقای مهندس حاج ولی الله ( سعید ) فرزانه .