logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

عملکرد کم نظیر آبفا مازندران در جلوگیری از هدررفت آب

1404/10/29

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران از تبدیل ۲۶۶۹ رشته انشعاب غیرمجاز آب شرب به مجاز در سطح استان خبر داد و گفت: نصب انشعاب غیرمجاز، تضییع حقوق سایر مشترکین است و نسبت به خاطیان مطابق قانون برخورد می شود.
 

بهزاد برارزاده در گفتگویی با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب در راستای کاهش هدر رفت آب، طی سال جاری اقدام به نشت یابی و رفع شکستگی در ۱۶۵۰ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع ، ۷۸هزار انشعاب آب و ۵ باب مخزن ذخیره نموده است، افزود: به همین منظور طی یک سال ۱۲۲ کیلومتر شبکه آبرسانی نوسازی و بازسازی شد.
 

او از بازسازی، استاندارد سازی و تعویض انشعابات فرسوده آب به تعداد ۷۱۷۴ رشته خبر داد و تصریح کرد: در این مدت نسبت به تعویض ۲۳هزار و ۸۲۶ دستگاه کنتور خراب مشترکین نیز اقدام شد.
 

مدیرعامل آبفا مازندران، به خرید و نصب ۴۳ دستگاه کنتور در ورودی های شبکه توزیع و خروجی مخازن ذخیره و ۳۰ دستگاه در منابع تامین، ۲۶ دستگاه فشارسنج لاگردار، ۲۰۰ دستگاه شیر پدالی، ۵۲ دستگاه پرلاتور( درافشان)، ۱۶۰ دستگاه شیر اهرمی، ۳۰ دستگاه سر دوش کم مصرف و ۱۰ دستگاه شیر الکترونیکی در تاسیسات آبرسانی و اماکن پرمصرف اشاره و تصریح کرد: این اقدامات در راستای مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت آب صورت گرفت.
 

برارزاده با بیان اینکه ۱۳هزار و ۲۰۰ فقره انشعاب پرمصرف در استان طی سال گذشته شناسایی شد گفت: در راستای مصرف بهینه نیز در انشعابات مصارف داخلی شرکت ۳۰ دستگاه کنتور جدید خریداری و نصب شد.

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین اخبار

16 to 19 از 5