مدیرکل ارشاد: عدالت رسانهای در مازندران با ساماندهی خبرنگاران حاصل میشود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: عدالت رسانهای و توزیع آگهیهای دولتی در استان با ساماندهی خبرنگاران حاصل میشود.
محمد محمدی در نشست با اعضای هیأت مدیره خانه مطبوعات استان اعلام کرد: ساماندهی خبرنگاران و توزیع عادلانه آگهیهای دولتی در استان با جدیت و شفافیت دنبال خواهد شد.
وی افزود: خانه مطبوعات بازوی توانمند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است و حمایتهای لازم از این تشکل صنفی رسانهای انجام خواهد گرفت.
محمدی همچنین بر ایجاد مکانی مناسب برای دفتر خانه مطبوعات در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد و گفت: این فضا به زودی تجهیز و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران درباره توزیع آگهیهای دولتی در استان تصریح کرد: هیچ ادارهای حق ندارد از طریق افراد ذینفع اقدام به توزیع آگهی کند، چرا که این اقدام تخلف است و با آن برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
محمدی بر رویکرد حمایت از رسانههای محلی تأکید کرد و گفت: فهرست ساماندهیشده خبرنگاران هر شهرستان باید ملاک شناسایی خبرنگاران حقیقی باشد.
وی همچنین از برنامههای آموزشی برای خبرنگاران خبر داد و اعلام کرد شهرهای نوشهر، ساری و آمل میزبان دورههای آموزشی خواهند بود.
محمدی همچنین از برگزاری اولین همایش چهرههای ماندگار مازندران در تاریخ ۲۴ اردیبهشت امسال خبر داد و اظهار داشت در این همایش از چهرههای ماندگار هر منطقه و استان تجلیل خواهد شد و این رویداد بهصورت سالانه برگزار میشود.
مازندران در تعداد روزنامهها در حال حاضر پس از تهران با ۱۶۱ روزنامه و خوزستان با ۲۶ روزنامه، سومین استان کشور است.
مازندران در تعداد رسانههای چاپی بعد از تهران با سه هزار و ۵۵۳، آذربایجان شرقی با ۲۸۴، قم با ۲۸۴، کرمان با ۲۵۶، اصفهان با ۲۴۱، خراسان رضوی با ۲۲۷، فارس با ۲۰۸ و گیلان با ۱۹۹ رسانه نهمین استان محسوب میشود.
همچنین در تعداد رسانههای برخط نیز با ۱۶۱ پایگاه خبری، بعد از تهران با یکهزار و ۶۷۱ رسانه، آذربایجان شرقی با ۱۹۱ پایگاه خبری و گیلان با ۱۸۸ پایگاه خبری، چهارمین استان کشور است.
با وجود این که خانه مطبوعات مازندران در حال حاضر ۵۳۲ عضو اصلی و ۲۳ عضو افتخاری دارد، تعداد فعالان رسانهای این استان بنا به شواهد و برخی اظهارات مسئولان بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر است.