استاندار: ۱۰۰ طرح عمرانی نیمهتمام در چهار ماه اخیر در مازندران تکمیل شد

مهدی یونسی رستمی در حاشیه نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری اظهار کرد: برخی از این طرحها پس از ۲ دهه انتظار به بهرهبرداری رسیدهاند، اما نیازی به مراسم افتتاح نبود.
وی گفت: در سالهای ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ با همکاری خیران موفق به ساخت یک هزار و ۱۰۰ خانه بهداشت شدیم و توانستیم کمکهای مالی سازمان جهانی بهداشت را جلب کرده و طرحهای جدیدی را آغاز کنیم.
یونسی رستمی افزود: در استان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمهتمام وجود دارد که تکمیل آنها نیازمند برنامهریزی دقیق و پیگیری مستمر است.
استاندارمازندران بر ارائه گزارشهای هفتگی درباره پیشرفت طرحهای حوزه آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: ایمنسازی ۲۰ مدرسه استان تا پایان هفته دولت انجام می شود.
یونسی رستمی همچنین با بیان وجود صدها مدرسه ناایمن در استان، ابراز امیدواری کرد که با تعامل و همگرایی، شاهد بهبود زیرساختهای آموزشی باشیم.
سرمایهگذاران در این استان تنها نیستند
همچنین استاندار مازندران حمایت خود را از سرمایهگذاران اعلام و تاکید کرد: ما در کنار سرمایهگذار هستیم و سرمایهگذاران در مازندران تنها نیستند.
در این نشست، موانع سرمایهگذاری در استان به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات لازم برای احصاء و رفع چالشها شناسایی شد.
استاندار همچنین خواستار ارائه راهکارهای قانونی جهت حل مشکلات موجود شد تا مسیر سرمایهگذاری در مازندران تسهیل شود.
این جلسه با هدف تقویت ارتباط بین دولت و بخش خصوصی برگزار شد و نشاندهنده عزم استان برای جذب سرمایهگذاری و توسعه پایدار است.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.
از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.