logo logo

وب سایت اطلاع رسانی عملکرد دولت دکتر پزشکیان

گروه خبری تکرار

پایگاه اطلاع رسانی مازنی خبر (مازنی نیوز)

mazanenews.ir

ایران، مازندران

قائمشهر ، میدان شهید قاسم سلیمانی، خیابان شهید بهشتی ، روبروی خیابان عدالت ۳۵

شماره تماس: ۴۲۲۶۲۴۱۴-۰۱۱

تلفن همراه جهت ارسال پیام در تلگرام و واتس آپ: ۰۹۱۱۸۲۴۴۷۰۴

mazaninews@gmail.com

انعقاد قرداد 150۰ میلیارد تومانی برای طرح‌های تنش آبی شهری و روستایی مازندران

1404/11/26

بهزاد برار زاده روز یکشنبه در حاشیه بازدید از طرح‌های قائم‌شهر و زیرآب از افتتاح پروژه‌های آبرسانی به ارزش ۷۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود: مشکل آب منطقه سرخ‌کلا با ساخت مخزن ۵۰۰ مترمکعبی حل شد.

این مقام مسوول اعلام کرد: پروژه‌های متعددی در سطح شهر قائم‌شهر اجرا شد که شامل حفر چاه، خط انتقال و اصلاح شبکه بود. مردم عزیز قادیکلا سال‌های سال انتظار داشتند که با ساخت مخزن ۵۰۰ متر مکعبی و ایستگاه پمپاژ، این حق مردم ادا شد.

وی با اشاره به اعتبارات تنش آبی افزود: بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد برای پروژه‌های تنش آبی شهری داریم و ۹۱۲ میلیارد تومان نیز برای تنش آبی روستایی. یکی از این پروژه‌ها همین طرحی بود که امروز افتتاح شد.

مدیرعامل آبفا مازندران در خصوص منطقه سرخ‌کلا گفت: این منطقه همیشه دغدغه حوزه آب را داشتند. با بررسی‌های صورت‌گرفته، لوله‌های پوتین تعویض و لوله فلزی در دو کیلومتر کار شد و با ساخت مخزن ۵۰۰ مترمکعبی، این دغدغه رفع شد.

انعقاد قرداد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای طرح‌های تنش آبی شهری در مازندران

برارزاده، سرانه تولید آب شهری در هر شبانه روز برای هر شهروند مازندرانی در مناطق شهری را ۲۰۰ و در مناطق روستایی را نیز ۱۷۱ لیتر عنوان کرد و افزود:‌ از این میزان شهروندان در هر شبانه روز ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر و در مناطق روستایی نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ لیتر آب مصرف می‌کنند که این میزان بیشتر از حد استاندارد است.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.

ثبت دیدگاه

نام کاربری و موبایل شما منتشر نخواهد شد.